یزدفردا: نماینده مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی: حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۳ حدود ۴۰ تا ۴۶ درصد افزایش یافته است.

به گزارش یزدفردا: دشتی اردکانی گفت: در مدت دو روز گذشته در مجلس بودجه ۱۴۰۳ تصویب و به شورای نگهبان فرستاده شد و ایرادات شورای نگهبان در خصوص برنامه هفتم توسعه کشور مورد بررسی قرار گرفت و فردا نیز ایرادات آن بررسی و مجددا به شورای نگهبان فرستاده می‌شود. 

وی ادامه داد: برای سال ۱۴۰۳ میزان حداقل حقوق کارکنان ۱۰ میلیون تومان در نظر گرفته ایم که نسبت به امسال که ۷ میلیون و ۹۲۰ هزار تومان بود افزایش را نشان می‌دهد و برای بازنشستگان ۹ میلیون تومان حداقل حقوق در نظر گرفته شد. حدود دوازده میلیون تومان هم معافیت مالیاتی برای حقوق کارکنان و بازنشستگان در نظر گرفته شد. 

نماینده مردم اردکان ادامه داد:حقوق ده میلیون تومان با ۲۰ درصد افزایش معادل دوازده میلیون و سه هزار امتیاز نیز برای حقوق ۱۰ تا ۲۰ میلیون تومان که معادل یک میلیون اضافه می‌شود و به ازای زن و فرزند یک میلیون تومان اضافه می‌شود که مجموعا حدود ۱۴ میلیون و ۶۰۰ هزار می‌شود که حدود ۴۰ تا ۴۶ درصد افزایش را نشان می‌دهد. 

نماینده مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی، گفت: بازنشستگانی که حقوق زیر ۲۰ میلیون تومان دریافت می‌کنند باید حقوقشان ۴۰ درصد اضافه شود. بازنشسته‌ای که ده میلیون حقوق می‌گیرد وهمتراز او ۲۰ میلیون تومان حقوق می‌گیرد باید آن بازنشسته ۱۸ میلیون دریافت کند. به تناوب دریافت حقوق باید حقوق آنان افزایش یابد. 

دشتی گفت: برای بازنشستگان حدود ۴۰ درصد سال ۱۴۰۳ و ۳۰ درصد سال ۱۴۰۴ تا در سال‌های بعد ۹۰ درصد حقوق شان افزوده شودوهمچنین مستمری بگیران کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی نیز ۲۰ درصد افزایش را برایشان لحاظ کرده ایم.

  • نویسنده : یزدفردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا